2021. júl 24.

Dearly Beheaded - Temptation (1996)

írta: Zelmo
Dearly Beheaded - Temptation (1996)

r-3161362-1337779356-9662_jpeg.jpg

Ez egy brutálisan döngölő groove metal/technikás thrash formáció (volt), egyenesen a ködös Albionból.  Nem sok londoni banda próbálkozott ebben a műfajban, ők is hamar kipurcantak, pedig mindkét lemezük ultrakirály lett!  Elsőrangú, fordulatokkal teli, iszonyatos döngölést műveltek, amiben csodás melódiák tették egésszé a képet, Ez az első valamivel kifinomultabb korong lett, mint a második. Fel nem foghatom, hogy nem lett ezekből a srácokból istenkirály, vagy legalább akkora név, mint a Machine Head, mert minden adottságuk megvolt hozzá.

A zenekar nagyjából eltűnt a sűrű ködben, bár a dobos, Simon Dawson mostanában Steve Harris oldalán dobol, csakhogy nem ám az Iron Maidenben, hanem a British Lionban, ami nem ugyanaz, bár kétségtelenül több a semminél.  De itt hogy verte a bőröket, az embertelen! Vadállat!  Nem is hiszem el... 9/10  (Egy pontot lekapartam tőlük, mert van 1-2 unalmasabb darab.) De ez ne zavarjon senkit, érdemes meghallgatni!

Kiadó: Music For Nations  Ország: Anglia    Tagok: Phil Stevens - gitár   Steve Owens -gitár    Tim Preston -basszusgitár    Alex Creamer - ének    Simon Dawson - dob

Szólj hozzá

1996 Thrash Metal