2022. ápr 20.

FPG - Sonic Awakening (2015)

írta: Zelmo
FPG - Sonic Awakening (2015)

a1850323420_10.jpg

Három fiatal srác a kanadai Regina városkából gépezés, tévézés, és gördeszkázás helyett (vagy után?) azzal tölti az időt, hogy zeneszámokat vesz fel a maguk, valamint kis létszámú hallgatóságuk számára, akiket ők csak „áldozatoknak” hívnak. Tehát egy abszolút amatőr, csináld magad zenekarról beszélünk jelen esetben, ahol még a zenekar elnevezés is ingatag talajon mozog. Éppen csak megállja a helyét, azt hiszem. Ehhez képest iszonyúan jó dolgokat csinálnak!

Teljesen szertelen, hogy azt ne mondjam eszement állatkodás zajlik, műfaji kötöttségektől mentesen. Eszembe juttat két együttest, az egyik a Nuclear Rabbit, a másik a korai Red Hot Chili Peppers. Az egyiket mindenki ismeri, a másikat senki. Ki tudja, mi lesz még ezekből a srácokból a jövőben? Lehet, hogy befutnak. Addig is legalább jól érzik magukat és ez abszolút átjön a nem kevesebb, mint 20 (!) szösszenetet tartalmazó kiadványról.

Van itt patkánypisi (Ratt Piss), szexuális aktus (Inside Of You), és sok más fiatalos nyalánkság. Az elkövetők:  Adam Horvey – dobok, Yianni Pantelopoulos – basszus,  Eliot Torrens – ének, gitár  8/10

https://fpgbro.bandcamp.com/album/sonic-awakening

Szólj hozzá

2015 Punk Rock Hardcore